Zaposlitve - Waltis - Ogrevanje na ključ | Kotli na pelete in drva

Lasten razvoj in proizvodnja peči že od leta 1991.

Brezplačno svetovanje glede ogrevanja.

Montaža kotlovnic na ključ po vsej Sloveniji.

Zanesljiv servis in podpora po vsej Sloveniji.

50% Subvencija na celotno investicijo.

Trenutno novih delovnih mest ni na voljo.

Podjetja - kooperacija

Trenutno iščemo:
- prašno barvanje
- lasersko varjenje
- upogibanje pločevine

Montažer na sestavi kotlov

Ročna in strojna sestava končnih izdelkov podjetja ( montaža oblog, vrat, šamotov, električnih komponent, …) nameščanje nalepk, logotipov, certifikacijskih nalepk na kotle čiščenje in pakiranje končnih izdelkov podjetja priprava kotlov za odpremo

Tehnična podpora strankam

Sprejemanje klicev uporabnikov Waltis kotlov ter tehnična podpora. Razporejanje serviserjev na terenu

Monter peči

Montaža kotlov na terenu, vodenje montaže, popis materialov ...

Skladiščnik

Iščemo mlajšo, motivirano osebo, ki je po srcu redoljub in bi si prizadeval skladiščno poslovanje dvigniti na višji nivo.​

Inženir strojništva

Pomoč pri vodenju proizvodnje, razvoj in optimizacija, proizvodnega procesa, sodelovanje, v Evropskem projektu, pomoć pri razvoju mobilne ogrevalne enote.

Serviser

Servisiranje kotlov in reševanje reklamacij na terenu, prevzemanje klicev strank in reševanje reklamacij s podajanjem ustreznih informacij in napotkov.

Trenutno ni razpisov za nova delovna mesta.

Skladiščnik

Iščemo mlajšo, motivirano osebo, ki je po srcu redoljub in bi si prizadeval skladiščno poslovanje dvigniti na višji nivo.

Pomočnik/ca v računovodstvu

- Vodenje plačilnega prometa - Obračun plač zaposlenih - Priprava računov za knjiženje - Izstavljanje računov - Izterjava dolžnikov

Vodja proizvodnje

Pomoč pri vodenju proizvodnje, razvoj in optimizacija, proizvodnega procesa, sodelovanje, v Evropskem projektu, pomoč pri razvoju mobilne ogrevalne enote.

Prodajni svetovalec

Ogledi kotlovnic na terenu, komunikacija s končnimi kupci, organizacija montaže, priprava ponudb ...

Nabavnik

Iščemo mlajšo, motivirano osebo, ki je po srcu redoljub in bi si prizadeval skladiščno poslovanje dvigniti na višji nivo.

Pomočnik vodje proizvodnje

Pomoč pri vodenju proizvodnje, razvoj in optimizacija, proizvodnega procesa, sodelovanje, v Evropskem projektu, pomoč pri razvoju mobilne ogrevalne enote.

Razvojnik

Član razvojne ekipe. Raziskovanje in razvoj ogrevalnih sistemov.
/** * Restrict Phone Field to Only Accept Numbers. * * @link https://wpforms.com/developers/how-to-restrict-phone-field-to-only-accept-numbers/ */ function restrict_letters_in_phone_field( ) { ?>

Pridobi brezplačno svetovanje in ponudbo takoj.

Izpolni obrazec in poklical vas bo Waltisov strokovnjak, ki vam bo svetoval glede optimalnega ogrevalnega sistema za vaše potrebe.

Spletna stran za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z pregledovanjem spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Preberite več.