Zaposlitve - Waltis - Ogrevanje na ključ | Kotli na pelete in drva

Lasten razvoj in proizvodnja peči že od leta 1991.

Brezplačno svetovanje glede ogrevanja.

Montaža kotlovnic na ključ po vsej Sloveniji.

Zanesljiv servis in podpora po vsej Sloveniji.

50% Subvencija na celotno investicijo.

Zaposlitve

Skupinovodja v proizvodnji

Pomoč pri vodenju proizvodnje, razvoj in optimizacija, proizvodnega procesa, sodelovanje, v Evropskem projektu, pomoč pri razvoju mobilne ogrevalne enote.

Monter peči

Montaža kotlov na terenu, vodenje montaže, popis materialov ...

Skladiščnik

Iščemo mlajšo, motivirano osebo, ki je po srcu redoljub in bi si prizadeval skladiščno poslovanje dvigniti na višji nivo.​

Električar/serviser

Servisiranje kotlov in reševanje reklamacij na terenu, prevzemanje klicev strank in reševanje reklamacij s podajanjem ustreznih informacij in napotkov.

Varilec / ključavničar

Varjenje kotlov v proizvodnji.

Podjetja - kooperacija

Trenutno iščemo:
- prašno barvanje
- lasersko varjenje
- upogibanje pločevine

Montažer na sestavi kotlov

Ročna in strojna sestava končnih izdelkov podjetja ( montaža oblog, vrat, šamotov, električnih komponent, …) nameščanje nalepk, logotipov, certifikacijskih nalepk na kotle čiščenje in pakiranje končnih izdelkov podjetja priprava kotlov za odpremo

Inženir strojništva

Pomoč pri vodenju proizvodnje, razvoj in optimizacija, proizvodnega procesa, sodelovanje, v Evropskem projektu, pomoć pri razvoju mobilne ogrevalne enote.

Pridobi brezplačno svetovanje in ponudbo takoj.

Izpolni obrazec in poklical vas bo Waltisov strokovnjak, ki vam bo svetoval glede optimalnega ogrevalnega sistema za vaše potrebe.

Spletna stran za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z pregledovanjem spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Preberite več.