Mobilna bioenergetska ogrevalna enota - Waltis - Ogrevanje na ključ | Kotli na pelete in drva

Lasten razvoj in proizvodnja peči že od leta 1991.

Brezplačno svetovanje glede ogrevanja.

Montaža kotlovnic na ključ po vsej Sloveniji.

Servis in podpora 
uporabnikom po vsej Sloveniji.

50% Subvencija na celotno investicijo.

Projekti

Mobilna bioenergetska ogrevalna enota

Razvoj mobilne samozadostnosti bioenergetske enote prihodnosti – BioEnergyUnit

 

V podjetju Valtis ogrevanje d.o.o. smo v letu 2018 uspešno kandidirali na razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) “SPODBUDE ZA RAZISKOVALNO RAZVOJNE PROJEKTE 2” in sicer z namenom izvedbe projekta “Razvoj mobilne samozadostnosti bioenergetske enote prihodnosti – BioEnergyUnit“. 

 

Pri izvedbi projekta kot partnerja v konzorciju ter upravičenca do sredstev sodelujeta še podjetji: Drugi Vid  d.o.o. in Feniks Pro d.o.o.

Namen projekta je razvoj mobilne ogrevalne enote, s katero bomo kot prvi na tržišču ponudili mobilno ogrevalno enoto, kot kompleksno celoto z nadgradnjo možnosti upravljanja na daljavo. “BioEnergyUnit bo prav tako zagotavljala daljinsko spremljanje, nadzor in upravljanje porabe energije, dodatno pa še možnost vpogleda ter nadzora preko virtualnega asistenta kot popolno novost v segmentu ogrevanja na biogorivo. Nov izdelek bo deloval neodvisno od električnega omrežja ter bo kot tak tržno zelo specifičen. Oddaljeno spremljanje in upravljanje mobilne ogrevalne enote, integracija naprednih pametnih tehnologij ter samooskrbno in avtonomno delovanje predstavljajo glavne značilnosti izdelka ter posledično prispevajo k povečanju fleksibilnosti proizvodnje, odjema, shrambe in pretvorbe energije.

 

Časovni okvir operacije: 6.12.2018 do 5.12.2020

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

http://www.eu-skladi.si/

JPTT2020-COVID19
Foreign market video material

Foreign market video material

Glavni namen operacije je zdelava video vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov in storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku, vključno s prevajanjem, za kar smo v podjetju pridobili 4.970 € sredstev v sklopu Javnega poziva za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih. Cilj operacije je ublažitev posledic epidemije skozi možnosti samostojne neposredne promocije ter vzpostavitvi novih stikov s tujimi kupci in tujo javnostjo. Ob zaključku aktivnosti, ki smo jo izvedli v sklopu razpisa smo tako posneli celoten video program kako vzdrževati kotel za ogrevanje Pellson Z3. V sklopu aktivnosti smo izvedli snemanje t.i. »how to« video posnetkov v angleškem jeziku, ki prikazujejo kako vzdrževati produkt oz. kotel za ogrevanje. Na omenjenih video posnetkih nam vodja servisa v podjetju Valtis demonstrira vse procese, ki so potrebni za ustrezno vzdrževanje kotla za ogrevanje ter kako lahko rešujemo posamezne napake, v kolikor se le te pojavijo. To nam omogoča lažjo in neposredno prodajo na tujih trgih, ki jih ne pokrivamo z lastno Valtisovo servisno mrežo. Končni uporabniki si bodo lahko s pomočjo posnetega video materiala tehnično podporo nudili sami, neodvisno od naše fizične prisotnosti na terenu. Vse to nam omogoča večjo konkurenčnost na tujih trgih, predvsem v času, ko je oteženo izobraževanje serviserjev na terenu v drugih državah in lastna neposredna podpora.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

http://www.eu-skladi.si/

Pridobi brezplačno svetovanje in ponudbo takoj.

Izpolni obrazec in poklical vas bo Waltisov strokovnjak, ki vam bo svetoval glede optimalnega ogrevalnega sistema za vaše potrebe.

Spletna stran za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z pregledovanjem spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Preberite več.