Pravilnik o zasebnosti - Waltis - Ogrevanje na ključ | Kotli na pelete in drva

Kakšne podatke zbiramo?

Valtis ogrevanje d.o.o. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov elektronske pošte ter kontaktno telefonsko številko. Valtis ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Valtis ogrevanje d.o.o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni. Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta Valtis ogrevanje d.o.o. se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Valtis ogrevanje d.o.o. kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. 
Podatkov o uporabnikih podjetje Valtis ogrevanje d.o.o. v nobenem primeru ne bo predalo nepooblaščenim osebam.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu waltis.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@valtis.si.

Kako zagotavljamo varnost podatkov
Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Waltis.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Valtis ogrevanje d.o.o. varovalo ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani podjetja Valtis ogrevanje d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. 

Pridobi brezplačno svetovanje in ponudbo takoj.

Izpolni obrazec in poklical vas bo Waltisov strokovnjak, ki vam bo svetoval glede optimalnega ogrevalnega sistema za vaše potrebe.

Spletna stran za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z pregledovanjem spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Preberite več.