Sejmi - Waltis - Ogrevanje na ključ | Kotli na pelete in drva

Lasten razvoj in proizvodnja peči že od leta 1991.

Brezplačno svetovanje glede ogrevanja.

Montaža kotlovnic na ključ po vsej Sloveniji.

Servis in podpora 
uporabnikom po vsej Sloveniji.

50% Subvencija na celotno investicijo.

Sejmi

Obisk sejmov in širitev na tuje trge

V podjetju Valtis ogrevanje smo po uspehih na domačem trgu ponovno obiskali največji sejem ogrevalne tehnike in ostale opreme opreme za ogrevanje z lesno biomaso v Evropi, Progetto Fuocco, ki je med 21. in 25. februarjem potekal v Veroni, v Italiji. Večji del sredstev za udeležbo na sejmu smo pridobili na javnem razpisu agencije SPIRIT in pristojnega ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ime operacije: Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini 2018.

Namen operacije: Uspešno uveljavljanje mikro, malih in srednjih podjetji (v nadaljevanju MSP) na tujih trgih ter zvišanje stopnje internacionalizacije podjetij.

Cilji operacije: Podpreti individualne sejemske nastope podjetij v tujini.

Podjetju Valtis ogrevanje d.o.o. je bilo v sklopu razpisa dodeljeno sofinanciranje v višini 6.877,86 €.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

http://www.eu-skladi.si/

Progetto Fuocco | 21. - 25. 2. 2018 | Verona, Italija

Mednarodni sejem ogrevalne tehnike in ostale opreme za ogrevanje z lesno biomaso.

Sejem smo obiskali z namenom, da spoznamo tudi druga podjetja izven Slovenije in s tem vzpostavimo sodelovanje tudi z ostalimi evropskimi partnerji. 

V podjetju Valtis ogrevanje d.o.o. se zavedamo, da je povezovanje s tujimi trgi in internacionalizacija ključna za rast in razvoj podjetja. Izvoz vsekakor predstavlja gonilo slovenskega gospodarstva in prav tukaj želi naše podjetje prispevati svoj delež.

Med 21. in 25. februarjem 2018 smo tako že tretje leto zapored obiskali največji sejem ogrevalne tehnike in ostale opreme za ogrevanje z lesno biomaso v Evropi, PROGETTO FUOCCO 2018, ki je potekalo na sejmišču v Veroni, v Italiji. Na sejmu se je podjetje Valtis ogrevanje d.o.o. predstavilo kot eno izmed 782 sodelujočih podjetji, kjer je sejemski prostor obiskalo več kot 71.000 obiskovalcev iz več kot sedemdesetih različnih držav. 

Z obiskom razstavnega prostora in odzivom obiskovalcev smo več kot zadovoljni. Sklenjena nova poznanstva ter navezava stikov s tujino dokazuje, da smo v podjetju Valtis ogrevanje na pravi poti, ter da se naši produkti kosajo ali celo prekašajo konkurenčne produkte nekaterih največjih evropskih proizvajalcev kotlov na lesno biomaso. Sejem je za nas potrditev, da je razvojni oddelek podjetja konkurenčen, ter da se lahko v svetovnem merilu kosamo z najboljšimi.

Še naprej se bomo trudili postati eno izmed najboljših razvojnih podjetji v Evropi, ki temelji na lastnem razvoju ter proizvodnji in je prisotno na vseh večjih svetovnih trgih. 

Pridobi brezplačno svetovanje in ponudbo takoj.

Izpolni obrazec in poklical vas bo Waltisov strokovnjak, ki vam bo svetoval glede optimalnega ogrevalnega sistema za vaše potrebe.

Spletna stran za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z pregledovanjem spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Preberite več.